O nama


DSC_3062resize

Direktno iz srca španske prestonice, iz jedne od najprometnijih avenija Madrida (Paseo de la Castellana), stiže do živopisnih ulica Vračara novi duh Španije, nošen modernim idejama, znanjima i energijom.

Nakon višegodišnjeg usavršavanja španskog jezika na univerzitetima u Srbiji i Španiji, teorijskog usvajanja i primene u praksi, uspešnog rada sa učenicima različitog uzrasta, odlučili smo da svoje veštine prenesemo na sve one koji žele da pronadju svoje mesto u Castellani.
Za to smo odabrali:

● Predavače koji su stasavali u španskom okruženju, sa krajnjim ciljem da jednog dana svoja znanja podele sa drugima;

● Rad u malim i odabranim grupama prema principu nastave od dva dvočasa nedeljno uz dodatne časove konverzacije po najsavremenijim metodama;

● Okruženje koje svojom dušom podseća na Španiju i ambijent prijatan za učenje ali i druženje.

Posebno smo ponosni na španski kutak za naše najmljadje polaznike, u kojem im omogućavamo da se kroz igru nađu u potpuno novom svetu prepunom boja i zanimljivih sadržaja.

Naša misija je da od ljubitelja napravimo govornike koji će zahvaljujući znanjima stečenim u ovoj školi osvajati nove horizonte i promovisati kosmopolitski duh.

 

Zašto smo jedinstveni?

Zato što je Castellana specijalizovana škola  za španski jezik gde je sve prilagođeno usvajanju istog.

Zato što radimo sa malim grupama polaznika.

Zato što jedino kod nas postoji GRATIS čas konverzacije jedanput mesečno za sve polaznike škole gde se svaka reč na srpskom kažnjava novčano.

Zato što možete da ostvarite popust od 20 % ako preporučite nekoga i on se upiše na kurs.

Zato što imamo GRATIS biblioteku sa knjigama, rečnicima i španskim časopisima.

Zato što svakog semestra najbolji učenik u grupi dobija autentični poklon iz Španije kao nagradu za uspeh.

I zato što učenici škole Castellana nisu samo kolege sa časa nego i prijatelji koji i van učionice nastavljaju druženje . Negujemo zajedničke izlaske, organizujemo proslave, slavimo rođendane jer znamo da samo u takvoj atmosferi usvajanje jezika postaje lakše, a naš cilj moguć – da od ljubitelja napravimo govornike zaljubljene u špansku kulturu .